lördag 31 december 2011

Bokbloggosfären 2011

Jag har egentligen bara en punkt som känns betydelsefull när det gäller att summera bokbloggosfärens år 2011 och det var något som inträffade redan i januari: Helena Dahlgren avbröt sin bloggpaus och startade en ny bokblogg efter att ha hoppat av Bokhora. Det var en hemsk månad utan Helena (jag förstår mig inte riktigt på Twitter), min främsta boktipsare samt en av dem jag tycker skriver allra bäst blogginlägg, oavsett om det är långa recensioner, översvallande förhandspepp eller något annat.

Så, lite lovebombing från mig, Helena. Jag önskar dig ett riktigt gott nytt läs-, skriv- och bloggår!

2 kommentarer:

Helena sa...

Men åh, jag blir ju alldeles glad och rörd! TACK! Det är så otroligt roligt och hedrande att du gillar mina boktips - du som har så ypperlig smak också! :-) Lovar att fortsätta blogga. Något annat är ju faktiskt inte att tänka på när man får så mycket fin feedback. Hoppas 2012 varit super så här långt!

Saga sa...

Din kommentar blev min första skräppostkommentar; jag kan inte förstå varför men jag är glad över att du blev glad. Nej, våga inte tänka på att sluta blogga! Då skulle jag och många med mig försmäkta och lida boktipsbristdöden ;-)
(eller kanske hinna ta itu med de befintliga högarna). Året har varit ganska rörigt hittills; än en gång har jag återvänt efter föräldraledigheten rakt in i årsbokslutet.