torsdag 19 juli 2012

Tillfälliga avbrott

Måste bara bli av med lite frustration. Jag sitter med en trådlös uppkoppling som lever sitt eget liv. Ibland tar det tio minuter att ens komma in på bloggens startsida, att ladda upp bilder innebär en väntan då jag kan hinna läsa ett eller ett par kapitel i en bok, precis när jag postar en kommentar på någon annans blogg bryts det hela och så får jag börja om. Jag blir galen! Just nu har jag ju tid att blogga, tid att leta material, tid att leta bilder. Och ja, jag lägger ned timtal varje dag just nu men inte blir det särskilt mycket, eftersom det mesta går åt till väntan, väntan, väntan.

2 kommentarer:

BokMamma sa...

Usch vad jobbigt. Jag blir tokig om tekniska prylar inte funkar som de ska. Hoppas det löser sig!

Saga sa...

Det löser sig när vi reser hem - vi befinner oss utomlands i ett område med usel täckning och egentligen borde jag inte ens försöka blogga, utan bara använda Internet för det allra mest nödvändiga, men jag kan inte låta bli, trots frustrationen.

Å andra sidan, för ett par år sedan fanns inte ens den här möjligheten så jag ska nog vara ganska glad. Men man inser hur van man är vid en helt annan hastighet.